Mr B


FYNDA, FYNDA!

Tvättservetter är bra att ha har jag hört.


Storshopping på Ullared




5,5 timmar senare var vagen fylld med saker till lill N och kusiner.

Bröderna bus

Vi har också buskusinerna Max och Milton som förhoppningsvis kommer att hålla ett öga på lill N och ser till att han inte hittar på något dumt ;)


Bilden är lånat ifrån deras mamma och pappas album.

Mot GBG

Vi är nu på väg till Göteborg för att hälsa på min kusin och hennes familj. Imorrn blir det Ullared (får passa på när vi ändå är i krokarna) för att inhandla tonvis med blöjor och tvättlappar.



Lisa och Benji

Låt mig få presentera Alice

Alice är också kusin till lill N, hon är snart 15 månader gammal och är en bestämd liten ung dam (brås på sin mamma har jag hört)


Dagens mage


Tvättdag



Step by step

Magen växer så det knakar


Vecka 20


Kusinen Benji



Det här är lill N´s kusin Benji. På det här kortet är han bara en vecka gammal.

It´s a star



Lill N´s första All Star.

Vecka 17


Lite mer om Sophie

Den lilla giraffen föddes den 25 maj 1961 på Helige Sophies dag och fick därför namnet Sophie.
På den tiden föreställde de enda leksakerna som fanns alltid lant- eller husdjur. Det var därför Monsieur RAMPEAU från Frankrike kom på idén att utforma en giraff i stället. Detta exotiska djur var den första på marknaden. Storleken och formen var idealisk för barnens små händer att hålla i. Sophie blev en omedelbar succé.
Sophie är gjord av naturgummi. Hon är handmålad med kemikaliefri, ätbar färg. Sophie är en säker vän för ditt barn och passar även nyfödda. Underbara Sophie piper glatt när man trycker på hennes mage. Leksakens ben, horn och öron känns behagliga i barnets lilla mun, speciellt under den tiden barnets tänder utvecklas. Den lilla giraffen föddes den 25 maj 1961 på Helige Sophies dag och fick därför namnet Sophie. På den tiden föreställde de enda leksakerna som fanns alltid lant- eller husdjur. Det var därför Monsieur RAMPEAU från Frankrike kom på idén att utforma en giraff i stället.

Sophie är tillverkad av 100% naturliga material.
Hon tillverkas i orten Rumilly i Haute-Savoie (franska alperna) och målas för hand vilket gör varje Giraff Sophie unik! 


Sophie the giraffe

Sophie the Giraffe är förmodligen den mest kända giraffen i världen. Det är den populäraste leksaken för barn i Frankrike och den mest önskade barnleksaken just nu i USA och i Kanada.



Och eftersom att man har tjejkompisar med koll så kommer lill N också ha en Sophie vid sin sida.


Bilden är taget från min babyshower som tjejerna fixade till mig för några helger sedan.

Love at first sight

Här kommer en bild på mini N när han var i nionde veckan. Vilken cool känsla det var att få sen den här lilla varelsen för första gången 20maj. Jag tror att han kännde på sig att mamma och pappa tittade på honom och som en hälsning till oss gjorde han några dans moves som var otroligt lik det Niclas brukar köra ute på dansgolvet.


Ready, steady, go!

Mamma och pappa har flera gånger den senaste månaderna uttyckt önskemål om att jag ska starta en blogg som bara handlar om mini N.........

så, nu kör vi!

RSS 2.0