Vår färdkost


Jelly Beans, Oh Yes!

Bye bye Macau

Sista dagen så blev det lite sightseen och självklart så besökte vi Macaus Grand Prix museum.


Middag på Hotel Venetian

Vi avslutade kvällen med en Italiensk middag på Hotel Vetetian. Hotellet var så stor, självaste casinot är nog lika stor som Globen om inte större.


Dancing on water

Ikväll sa gick vi och såg världens coolaste show i riktig Las Vegas anda. Tänk er en show med blandning av akrobatik, dans, teater och lite motorcross-hopp-på-rampt i en och samma föreställning, super coolt var det.



Sushi i Macau


Hej Macau


Time for Big Buddha


2010-10-26


Modern Toilet

Kul koncept men dalig mat.

Hotel in HK


Mot Hong Kong


HK by night


Expo day


Yes sushi


Yummy Thai


Shanghai by night


Yu Yuan Garden


Bread Talk frukost


First night in SH

Forsta kvallen i Shanghai akte vi till Xing Tiandi och at Brasilian BBQ, super gott var det.

Mer Changzhou


Changzhou Old town


Spa time

Vi avslutade fredagskvallen med Starbucks, massage, klippning, harinpackning och manikyr.

Nu har de kommit


Nu har vi hamtat Anci och Goran i Shang Hai.

Dag 7

Nu har vi tagit oss fran Ben Xi i norra kina till Chang Zhou i soder, 26 timmar tog det med tag.
Sa fort vi hade checkat in pa hotellet sa gick vi och shoppade lite.

Noodle time


Sheng Yangs nationalpark


Dag 5

Ben Xi watercave

Veckans skylt


Largest Jade Buddah in the world

 


Tempelvandring


Finaste brudparet


Hello shoes


Dag 2

Vi lamnar Beijing och ar pa vag till en stad i norra Kina som heter Sheng Yang. Dar ska vi ga pa Lisa och Xiao Yangs brollop.

 
Niclas ar jetlagad.

Jag o brosan ar bara overtrotta.

Hot Pot mums

First night in Beijing


The food

En snabbvisning pa vad vi at under var forsta dag i Kina


Taket på


Väggar upp


Nu går det undan

Per är här och hjälper oss bygga garage.


My bubblegums


Nu kör vi


Nu börjar vi bygga garaget.

Fredagsmiddag


Jag och Johanna beställde in en kall nudelsallad efter rekomendation från Minna. Salladen var otroligtt god men också otroligt starkt. Jag började svettas av den samtidigt som näsan började rinna  och Johanna fick tårar i ögonen av all chili. Under allt detta så var jag tvungen att sträcka ut tungan och blåsa ut luft för att dämpa den starka smaken, det måste ha sett väldigt roligt ut.

Sedan

Efter vårt lilla äverntyr blev det middag på restaurangen Blåa Dörren där jag åt en väldigt god ankfilé.


Slussen by me


Up we go

Igår var jag med jobbet på en takvandring på Riddarholmen. Det var en häftig upplevelse samt att vi fick en lektion på Stockholms historia. Jag har aldrig varit riktigt höjdrädd men visst pirrade det till lite på vissa ställen där det inte var några räcken som man fick hålla sig i.
 


RSS 2.0